A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Babaágynemű

Hasznos információk a választáshoz: Babaágynemű, babapárna, paplan, lepedő, ágynemű szettek
 
A babaágynemű csodás kiegészítője lehet a babaágynak, és a babaszobának. Azonban a kényelmes és pihentető alvás érdekében fontos a babaágynemű kiválasztására időt szánni. Figyelembe kell venni a baba korát, az alvási szokásait, valamint az évszakot.
Újszülött baba esetén még nem ajánlott vastagabb típusú párnát használni. Az ő számukra elegendő lehet még a textilpelenka, vagy a vékony baba párna. E mellett különböző stabilizáló párnák is elérhetőek, amik segítik a pihentető alvást:
  • Ék alakú párnák: Ez akkor javasolt, ha sokat bukik, vagy refluxos a baba. A párna megemeli a fejet és a felsőtestet, így csökkenti a fulladásveszélyt, és könnyíti a légutak szabad átjárhatóságát.
  • Stabilizáló párnák: Ebből több típus is választható. Pillangó párna, a baba fejének stabilizálására, és ütés elleni védelmére például a babakocsiba, autósülésbe. Elfordulás gátló párnák, megtámasztja a hátat, így kényelmes oldalfekvést biztosít
A babaágyneműk különböző méretekben kaphatóak, igazodva a babaágy méretéhez. Érdemes szettet választani, így nem kell külön-külön összeválogatni az egyes darabokat.
 
Kínálatunkban a következőket találod:   
  • 2 részes babaágynemű szett: Paplan és párna
  • 3 részes babaágynemű szett: Paplan, párna, hozzá illő rácsvédővel
  • 5 részes babaágynemű szett: Paplan, párna, huzatok, hozzá illő rácsvédővel
  • Babapárnák és paplanok: A vékonyabb típusok és a vastagabb töltetek között széles a kínálat.
  • Baldachin: A baldachin csodás kiegészítője a babágynak és a szobának. E mellett segít zavartalanná tenni a baba pihenését, megvédi a szoba beszálló rovaroktól.
  • Lepedők: Ebből érdemes a gumírozottat választani, ami igazodik a matrac méretéhez, így nem tud felgyűrődni. A lepedő alá javasolt matracvédőt is betenni, így a szennyeződés során nem kell a matracot is tisztítani.
A babaágyneműk anyaga 100% pamut, vagy bambusz szövet. A töltött változatok antiallergének.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu