A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Pihenőszékek és szobahinták

Rendezés:
Hasznos információk a választáshoz: Pihenőszékek és szobahinták
 
A pihenőszékek és a szobahinták remek szórakozást biztosítanak a gyerekeknek. Bármelyikre essen a választás, az élvezetes pillanatok mellett még számos más pozitív tulajdonság miatt szeretik a szülők és gyerekek egyaránt:
 
Praktikus:
A legtöbb kisgyerek nyugtalanná válik, ha nincs a látóterében az anyukája. Sokan kendőt használnak, azonban vannak olyan feladatok, amikor ez kényelmetlen. A szobahinták a lakás bármely pontján használható, így bármi teendőd akad, a babád melletted lehet.
 
Fejleszti a baba érzékszerveit:
A hintázás története nagyon régre nyúlik vissza, minden gyerek egyik kedvenc játéka. Mára az is közismert, hogy rengeteg területet fejleszt. Pozitív hatással van többek között az egyensúlyi rendszer fejlődésére, a ritmusérzékre, a mozgáskoordinációra, a térbeli tájékozódásra, és a koncentrációra. Ezek a területek a későbbiekben pedig hatással lesznek a mozgás és beszédfejlődésre, valamint a tanulási készségekre.       
 
További jellemzők:
  • A pihenőszékek és a szobahinták egyaránt biztonsági övvel vannak ellátva.
  • Már újszülött kortól használható típusok is vannak, amik újszülött betéttel vannak ellátva. Ezek a baba növekedésével kivehetőek.
  • A hintázás időzíthető, egyes darabok távirányítóval is működtethetők.
  • A beépített hangmodullal különböző dallamok választhatóak.
  • Mindegyik könnyedén összecsukható, így könnyebb tárolni, ha nincs folyamatos használatban.
  • A pihenőszékek és a szobahinták általában 9-10 kg-ig terhelhetőek. A babák, születési súlyuktól függően 9-12 hónapos korukra érik el ezt a súlyt.   
Hogyan válassz?
  • Vedd figyelembe, hogy milyen idős a babád. Ha még kismama vagy, akkor érdemes az újszülött betéttel rendelkező típust választanod, hogy már az első pillanattól tudja használni.
  • Az általános jellemzőkön túl, a termékeknek külön is vannak olyan egyedi plusz kényelmi funkcióik, amiket mindenképp olvass át a termékek leírásánál.
  • A típusokat tekintve vannak 2in1 típusok, amik szobahinták és pihenőszékek egyben, azonban vannak ennél még több funkciót ellátó darabok is, például ami etetőszékként is használható.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu