A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Babaágyak, bölcsők

Rendezés:

Hasznos információk a választáshoz: Babaágyak, bölcsők

A babaágy kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. A gyerek sok időt fog benne dönteni és akár évekig is használni fogja.

A bölcsőt a legtöbb baba nagyon szereti a ringatható funkciója miatt. Altatáshoz nagyon praktikus.Az első 4-6 hónapban ideális, amíg nem tud egyedül felkapaszkodni, felülni.

Amire érdemes odafigyelned:

  • A babaágyak általában 3 magasságpozícióba állíthatóak. Az elején megkönnyíti a dolgod, mert nem kell mélyre hajolni a ki-be emelésnél. Ahogy nő a gyerek, úgy változtatható a magasság.
  • A babaágyak többségének kivehető rácsai vannak, 3 darab, ami által könnyen ki-be tud bújni a már önállóan közlekedni tudó baba. Praktikus, mert nem neked kell a már megnövekedett súlyát emelgetned.
  • Vannak olyan típusok, amiknek az oldalrácsai teljesen leszedhetőek, így akár 2-4 éves koráig is kiszolgálja a gyermeket.
  • A babaágyat matrac nélkül tudod megvásárolni. Ennek az az oka, hogy a matracok között is széles a választék, színben, anyagban, vastagságban.
  • Ha kis hely áll a rendelkezésetekre, akkor praktikus lehet olyat választani, aminek az aljánál tároló fiók is található.

A babaágyhoz sok kiegészítő is kapható, amivel biztonságosabbá, kényelmesebbé teheted a baba számára. Például rácsvédő, felakasztható játékok, légzésfigyelő.

Ne feledkezz meg a babaágyneműről sem, ebből érdemes eleinte olyat választani ami nem nagyobb a kiságy méreteinél. Valamint az első hónapokban praktikus hálózsákot használni, amiből a baba nem tud kitakarózni.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu