A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Nadrágok

Hasznos információk a választáshoz: Baba nadrágok, hosszú nadrágok, lábfejes nadrágok, rövid nadrágok, leggingsek

A babák ruhatárának nélkülözhetetlen darabjai közé tartoznak a nadrágok. Évszaktól függően más-más fajtára és anyagúra lesz szüksége.

Milyen baba nadrágokat találsz nálunk?

- Rövid nadrágok: A nyári melegebb napokra, vagy otthonra. Ezek anyaga vékonyabb, légáteresztő, hogy könnyű, kényelmes viseletet biztosítson.

- Hosszú nadrágok: Minden évszakban szükség lehet hosszúnadrágra. A választékunkban megtalálod a melegítő nadrágokat, a bélelt nadrágokat, a vékonyabb fazonokat a nyári, vagy melegebb őszi, tavaszi napokra.

- Lábfejes nadrágok: Ez a fazon nagyon praktikus, mert zokni sem szükséges hozzá, és nem tud felcsúszni a szára. A téli hűvösebb napokon aláöltözetnek is kiváló az overál alá.

- Leggingsek: Ez a ruhadarab a kislányok számára nélkülözhetetlen. Könnyen kombinálható más darabokkal, így egyszerű otthoni, vagy ruhával párosítva csinos alkalmi viselet is lehet.

A babaruhák jellemzői:

- Mindegyik baba nadrág dereka úgy van kialakítva, hogy pelenkával együtt is kényelmes viselet legyen.

- Szabásuk igazodik a baba mozgásához.

- Méretek újszülött kortól elérhetőek.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu