A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Body

Rendezés:

Hasznos információk a választáshoz: Baba bodyk

A body, más néven a kombidressz is az alap ruhadarabok közé tartozik. Az első ruhatár összeállításánál javasolt 8-10 darabot vásárolni, az évszaknak megfelelően rövid és hosszú ujjú bodykat egyaránt. A választásnál az alábbiakra érdemes figyelned:

A body mérete

Újszülöttek és csecsemők esetén cm-ben van meghatározva a body mérete. Ennek az az oka, hogy a babák születési mérete eltér és a növekedés üteme is. Ezért hiába kor alapján jelölnék a  méretet, két egyidős baba között jelentős méretkülönbségek lehetnek.

Ha az első ruhatárat állítod össze, akkor a várható születési méret alapján javasolt kalkulálni. Az átlag 48-54 cm, így az első ruhaméret ehhez igazodva 50, vagy 56 cm.

A body kialakítása

Ilyenkor azt érdemes figyelned, hogy a body melyik része nyitható. A láb közötti rész mindenképp patentos kialakítású legyen, hogy egyszerűbb legyen a pelenkázás. Az öltöztetés során az is fontos, hogy a nyak része is nyitható legyen, patenttal, vagy a váll szabása áthajtott legyen, így könnyebb a baba fejét átbújtatni.

A bodyk nagyszerű tulajdonsága, hogy évszaktól függetlenül bármikor viselhető. Nyáron akár önmagában, a hűvösebb napokon kombinálható bármilyen más ruhadarabbal. 

Széles kínálatunkban megtalálod az egyszerű egyszínű alapdarabokat, rövid és hosszú ujjú kivitelben, valamint a mintás és divatosabb baba bodykat.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu