A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Baba szettek

Hasznos információk a választáshoz: Baba szettek

A baba szettek különböző típusúak:

  • Egyik fajtája összeillő ruhadarabokból áll, amik egymáshoz passzolnak (pl. body rugdalózóval).
  • Másik fajtája azonos babaruha darabokat tartalmaz, csomag kínálatban, olyan alap darabokból amiből mindig többre van szükség (pl. bodyk).

A szett összeállítás praktikus, mert nem kell egyesével összeválogatni az egymáshoz illő darabokat. Valamint kényelmes, mert azok a babaruhák, amiből sok kell, csomagban egyszerűbb megfelelő mennyiséget és minőséget vásárolni.     

Kínálatunkban a következő baba szetteket találod:

Baba szettek kórházba

A kórházi szett tartalmaz minden olyan összeillő babaruha darabot, amire szükségetek lesz.

Babaruha szettek

Ezek a szettek egymáshoz illő babaruhadarabokat tartalmaz. Például body rugdalózóval, kislány ruha boleróval, pulóver nadrággal.

Rugdalózó szettek

A rugdalózó alap ruhadarab a babáknál. Napközben 2-3 darabra is szükség lehet, mert bármikor történhetnek "balesetek" a pelenkázások, vagy etetések során. A szett megkönnyíti a vásárlást, hogy ne kelljen egyesével beszerezni a rugdalózókat.  

Body szettek

A bodykkal hasonló a helyzet, mint a rugdalózókkal. Annyi különbséggel, hogy a bodyból még több "fogy". A mellett, hogy jól kombinálható más babaruhával, például nadrággal, a body mindennapos viselete a babának.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu