A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Fogkefék, baba ollók, babafésűk

Rendezés:

Hasznos információk a választáshoz: Baba fogkefék, ollók és babafésűk

A baba szája, körmöcskéi és haja már az első naptól ugyan olyan törődést és ápolást igényelnek, mint bármely más testrésze.

Az első időkben elegendő, ha egy gézlapot az ujjad köré tekerve áttörölgeted a baba szájpadlását és ínyét. Azonban az első fogacskák kibújása után fontos odafigyelni azok tisztántartására. Az első baba fogkefék praktikusak, könnyen használhatóak. Az ujjadra húzva egyszerűen megmoshatod a kis fogacskákat.

Sok baba hosszú körmökkel születik. Ez veszélyes tud lenni, mert könnyen megkarmolhatják magukat. A kórházban, illetve otthon is használhatsz kesztyűt, hogy védd őt az esetleges sérülésektől. Ha már elég bátorságot gyűjtöttél, akkor a baba olló segítségével óvatosan és biztonságosan le tudod vágni a hosszúra nőtt körmöket, a kezeken és a lábakon egyaránt. A manikűrkészletekben reszelő is található, hogy az éles körömszéleket le tudd reszelni.  

A babafésű puha sörtékkel rendelkezik, így óvatosan, a kutacs és a bőr megsértése nélkül át tudod fésülni a hajszálakat.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu