A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Nyereményjáték szabályzat

Vásárlási utalvány 2021  NYEREMÉNYJÁTÉK játékszabályzat 

A játék szervezője

A játék szervezője a www.babakenyelem.hu (továbbiakban Szervező).

Részvételi feltételek

A játékban részt vehet minden magyarországi címmel rendelkező, 18. életévet betöltött természetes személy (továbbiakban Játékos), aki

  •           a www.babakenyelem.hu Facebook oldalán válaszol a feltett kérdésre.
  •           a részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító munkatársai és azok közeli hozzátartozói.

A játék időtartama

A játék időtartama 2021.01.03.-2021. 01.09.

Nyeremények és sorsolás

A játékban részt vevő Játékosok között 1 nyertes kerül kisorsolásra.
Sorsolás időpontja 2021. január 10.

Nyeremény: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, ami a www.babakenyelem.hu oldalon történő vásárlás esetén bármilyen termék megvásárlásához felhasználható.

A nyertes véletlenszerű sorsolása kézzel történik. Amennyiben a nyertes nem veszi át a nyereményét, pótnyertes kerül kisorsolásra. 

A nyertes értesítése

A nyertes nevét a www.babakenyelem.hu Facebook oldalán a Szervező a sorsolást követően, a nyereményjáték Facebook bejegyzésében és egy külön Facebook bejegyzésben is közzé teszi. A nyertest a Szervező privát üzenetben értesíti. Az a nyertes, aki nem jelentkezik az üzenetben megjelölt határidőig, a nyereményre való jogosultságát elveszti.

A nyeremények átvétele

A nyeremény átvételére három lehetőség van, melyről a Szervező Facebook üzenetben tájékoztatja a nyerteseket: 1. Személyesen Budapesten lehet átvenni a www.babakenyelem.hu  irodájában. 2,. A Facebook alkalmazáson keresztül, online üzenetben 3., E-mailben

Adatvédelem

A nyereményjátékokkal kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. A nyereményjátékban résztvevő játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező és lebonyolító, mint adatfeldolgozó a személyes adataikat (teljes név, e-mail cím) abból a célból kezelje és dolgozza fel, hogy a nyereményjáték nyertesét megállapítsa és értesítse, illetve nyertesség esetén a rajongói oldalon a nyertes nevét nyilvánosságra hozza. A nyertes további adatait (lakcím, telefonszám) kizárólag a nyeremény eljuttatása céljából kezeli és dolgozza fel.

A megadott adatok kezelője a szervező (www.babakenyelem.hu ), mint adatkezelő.

Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a nyereményjátékban résztvevő játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: babakenyelem[kukac]gmail[pont]com címen.

Vegyes rendelkezések A Facebook semmilyen formában nem vesz részt a promócióban. A nyertesek a válasz beküldésével a jelen szabályzatot elfogadják és hozzájárulnak, hogy a Szervező nevüket közzé tegye Facebook oldalán.

2021.01.03. Budapest

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu