A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

 

1. Utánvétes fizetés

 

Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársánál átvételkor kerül sor a fizetésre, készpénzzel vagy bankkártyával.

 

2. PayPal fizetés

 

Ennél a fizetési módnál átirányítunk a PayPal rendszerébe, és ezen az oldalon kell megadnod a bankkártya adatokat a számla kiegyenlítéséhez. Mi nem jutunk hozzá, és nem is kezeljük ezeket az adatokat.

 

Használható bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

 

3. Bankkártyás fizetés

 

Ez esetben az OTP Bank rendszerébe irányítunk át a vásárlót és itt tudod teljesíteni a rendelésed összegét.Az adatokat ekkor is a bank kezeli, mi nem jutunk hozzá a bankkártya adatokhoz.

 

Használható bankkártyák: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), American Express (dombornyomott), Electron (nem dombornyomott), Maestro (nem dombornyomott).

 

4. SimplePay fizetés

 

Ennél a fizetési módnál a SimplePay rendszerébe irányítunk át, ezen keresztül tudod a bankkártya adataid megadásával teljesíteni rendelésed összegét. Mi nem kezeljük, és nem látunk rá ezekre az adatokra.

 

Használható bankkártyák: A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg használható-e internetes fizetésre.

 

5. Készpénzes fizetés személyes átvételkor

 

Ha ezt a módot választod fizikai üzletünk megnyitásáig székhelyünkön van lehetőséged személyesen átvenni a rendelésedet. Fizetésre csak készpénzzel van lehetőség.

Szállítási módok

 

1. Futárzolgálat

 

A webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Az ország egyik vezető szolgáltatója, így nyugodtan bízzuk rájuk a csomagok kézbesítését.

A futárszolgálat folyamatosan informálja vásárlóinkat csomagjuk kiszállítás állapotáról.

 

Szállítási díjak:

0 - 15.000 Ft-ig: 1.290.- Ft

15.000 Ft felett: Ingyenes

 

Ha a csomag átadását követően a futárszolgálat fog tájékoztatni téged a szállítás állapotáról. Az ügyfélszolgálatuk kiemelkedően segítőkész, keresd őket bizalommal:

Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

Tel.: 06-29-88-67-00

E-mail: info@gls-hungary.com

Weboldal: https://gls-group.eu

 

2. Személyes átvétel

 

Ez díjmentes. Viszont fizikai üzletünk megnyitásáig székhelyünkön van lehetőséged személyesen átvenni a rendelésedet.

 

Fontos! Kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk kiszolgálni, így kérlek, keress minket telefonon az időpont egyeztetéshez: 06-30/621-9187.

 

Személyes átvétel esetén fizetésre csak készpénzzel van lehetőség.

 

Személyes átvételi pont: 1026 Budapest, bimbó út 171. munkanapokon, 9-19 óra között.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu