A webshopunk cookie-kat használ a felhasználóink kényelmesebb kiszolgálása érdekében. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az aktuális adatvédelmi irányelvek értelmében.

Blog

Szoptatós és kismama párnák – Útmutató

Szoptatós és kismama párnák – Útmutató

2021. 01. 31. 21:15:26 Szandra

Szoptatós párna, kismama párna, ölelő párna, terhes párna, c alakú párna, u alakú és még sorolhatnánk. Számos típus van, még annál is több elnevezéssel. Alábbi cikkünkben segítünk eligazodni a választékban, hogy el tudd dönteni számodra, melyik lesz megfelelő. A használatát is megmutatjuk.

Mi az a Moro reflex?

Mi az a Moro reflex?

2020. 12. 21. 15:52:42 Szandra
Ez a reflex a babák veleszületett, elemi reflexe, a védekező reflexek közé tartozik. Minden szülő tapasztalja a saját babájánál, mert ösztönös reakció bizonyos környezeti hatásokra. Azonban kevés szó esik erről a reflexről, ezért a szülők hiába gyakorta találkoznak a Moro reflexszel, sokuk nincs tisztában azzal, épp milyen folyamatok zajlanak a babában. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy tudod felismerni, miért történik, mit kell tudnod róla és hogyan „segítheted” át rajta a babádat.
A babafészek miért jó a babának?

A babafészek miért jó a babának?

2019. 11. 11. 10:58:17 babakenyelem
A babafészeknek, vagy más néven a baba öbölnek rengeteg pozitív tulajdonsága van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos kórházban már nem pólyázzák, hanem babafészekbe teszik az újszülötteket. Nézzük milyen sajátosságai vannak, amiért babád imádni fogja!
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu